LP til CD

Har du nogle af de gode gamle LP-plader, som du gerne ville lytte til, men har foræret din pladespiller til det nærmeste loppemarked. Har du nogle af de gode gamle LP-plader, som du gerne ville lytte til, men har foræret din pladespiller til det nærmeste loppemarked??Nu har du muligheden for at få overført de gode gamle plader til CD, næsten uden tab af lydkvalitet – endda til en særdeles rimelig pris!!
Tænk på mulighederne:
* Væk gamle minder ved festen sammen med vennerne
* Hør musikken i bilen på vej til arbejde
* Slap af med gamle slagere hjemme i stuen, endda uden at skulle vende pladen

Priser og praktisk info:

Vi har mulighed for overspilning fra følgende medier:
LP-plader, Single / EP-plader, 78’ere, Kassettebånd, spolebånd (2-spors og 4-spors 9,5cm-3 374″, 19cm-7½” og 38cm-15″) og MiniDisc

LP til CD Vi digitaliserer begge sider på en LP-plade og lægger disse ind på én CD pr LP. Hvert spor eller sang på LP-pladen blir separeret som enkeltspor på CD-pladen og lagt i samme rækkefølge som på LP-pladen.

1 stk. LP, begge sider (ca. 60 min) til 1 stk. CD (inkluderet)
kr. 130,-

Single/EP til CD Vi digitaliserer begge sider på Single/EP-pladen. Hvis du har flere Single/EP-plader, er det muligt at lægge flere Singler/EPer på én CD-plade. Dette bestemmer du!
Single/EP, begge sider til 1 stk. CD (inkluderet)kr. 50,- pr. single/EP

Vi har også mulighed til at overføre musikken til Mp3-filer, og lægge disse på en CD-ROM. Prisen for dette er den samme pr. LP eller EP.
Til de nævnte priser skal tillæggges forsendelse efter Post Danmarks takster.Husk at benytte forsvarlig emballage i dobbelt bølgepap.Kasser kan evt. købes på posthuset eller hos boghandleren/papirhandleren.
Betaling foregår ved overførsel af beløbet for overspilning+porto til min konto.Når pengene er på min konto, sender jeg plader+CDer tilbage til dig.